Eén portaal, eindeloze educatieve mogelijkheden!

In deze digitale tijden is een vlotte en veilige toegang tot leermiddelen en online educatieve bronnen onmisbaar. Waarom zou je blijven hangen bij oude onderwijsmethoden? Maak kennis met M365 Portal: een vernieuwde digitale leeromgeving die bijdraagt aan effectiever onderwijs en leren, voor leerlingen, leerkrachten en medewerkers.

Inloggen
img"Het portaal waarin alle grote platforms ontsloten zijn met één login"

brnad
brnad
brnad
brnad

brnad
brnad
brnad
brnad
img

Eén Centrale Locatie

Alle apps en tools die u dagelijks nodig heeft, onder handbereik.

img

Toegankelijk vanaf elk Apparaat

Of u nu thuis werkt, onderweg of op kantoor, blijf verbonden en productief.

img

Digitaal Leren

Eenvoudige toegang tot online leermiddelen voor leerlingen en leerkrachten. Bevordert zelfstandig leren en ontdekken.

img

Aanpasbaar & Flexibel

Voeg eenvoudig nieuwe tools en apps toe. Pas het platform aan op de behoeften van jouw school.

Waarom M365 Portal?

Versterk de digitale transformatie van je school. M365 Portal maakt naadloos en gepersonaliseerd leren op elk apparaat mogelijk. Het verandert niet alleen hoe leerlingen leren, maar versterkt ook de samenwerking tussen leerkrachten en medewerkers.

img
De portal die gepersonaliseerd leren mogelijk maakt.

Digitale leeromgeving op maat

De M365 Portal biedt een gestroomlijnde integratie van leermiddelen, geschikt voor diverse apparaten. Het overstijgen van traditionele onderwijsmethoden is nu binnen handbereik. Dit platform is met zorg ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van zowel docenten als leerlingen, waardoor een doeltreffende overgang naar digitaal leren wordt gefaciliteerd.

img
Gepersonaliseerd dashboard

Een veilige & gebruikersvriendelijke uitbreiding op Microsoft 365

Met M365 Portal introduceren wij een veilige en intuïtieve schil rondom het vertrouwde Microsoft 365-platform. Ons doel? Een naadloze, gepersonaliseerde onderwijservaring bieden. Dankzij deze aanpak kunnen zowel leerkrachten als leerlingen hun dashboard afstemmen op hun individuele behoeften, zonder in te boeten aan veiligheid of gebruiksgemak. Ontdek een wereld waarin technologie en onderwijs harmonieus samenvloeien.

FAQ’S

Veel gestelde vragen en antwoorden over M365 Portal

M365 Portal is een geavanceerde digitale leeromgeving speciaal ontworpen voor basisscholen. Het platform integreert moderne educatieve tools en bronnen, biedt een veilige en gebruiksvriendelijke interface, en is geoptimaliseerd voor alle apparaten, waardoor leerkrachten, leerlingen en medewerkers effectief en efficiënt kunnen samenwerken in het hedendaagse digitale onderwijslandschap.
Op dit moment is M365 Portal in de beta-testfase bij een select aantal scholen. We verzamelen feedback en maken optimalisaties om ervoor te zorgen dat ons platform aan alle eisen voldoet. We verwachten in april de eerste productieversie te lanceren. Scholen die geïnteresseerd zijn in deelname of meer informatie willen, kunnen zich bij ons melden via deze link.
Het onderscheidende kenmerk van M365 Portal is ons vertrekpunt: terwijl de meeste portals primair zijn ontworpen vanuit het oogpunt van netwerkbeheer, is M365 Portal opgebouwd rondom content. Dit betekent dat ons platform optimaal is afgestemd op de behoeften van educatieve content en het onderwijsproces, en niet alleen op technisch beheer. Hierdoor kunnen leerkrachten, leerlingen en medewerkers een meer intuïtieve en content-gerichte ervaring verwachten.